Ευχές από τον Πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Τρεμιθούσας

Ο Πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Τρεμιθούσας σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό, χαρούμενο νέο έτος, με υγεία, αγάπη και χαρά για όλον τον κόσμο!!!! Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

Ο  Άγιος Βασίλης με την άμαξα του στο χωριό μας

Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Τρεμιθούσας για τα μικρά παιδιά!! Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση.  

Πασχαλινές ευχές από το κοινοτικό συμβούλιο

TO KOINOTIKO ΣYMBOYΛIO ΣAΣ EYXETAI KAΛO ΠAΣXA ME YΓEIA KAI XAPA . ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ΠΛHPOΦOPHΣOYME OTI TO BPAΔY TOY M. ΣABBATOY THΣ ANAΣTAΣHΣ ΘA ANAΨEI H KAΘIEPΩMENH <<ΛAMΠPATΣIA>> ΣTO ΠEPIBOΛO THΣ EKKΛHΣIAΣ KAI ΘA ΓINEI EΠIΣHΣ PHΨH ΠYPOTEXNHMATΩN ΠΛHΣION THΣ EKKΛHΣIAΣ AΓIOY ΓEΩPΓIOY ΣTIΣ 12:00 MEΣANYXTA.

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από το κοινοτικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Τρεμιθούσας σαςεύχονται Καλά Χριστούγεννα και η Γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειες σας. Χρόνια πολλά.

Δελτίο τύπου

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τρεμιθούσας σε μια σεμνή τελετή και δεξίωση στο κέντρο “Ακρόπολις” στην Τρεμιθούσα τίμησε με αναμνηστική πλακέτα και δώρο ενθύμιο τον αφυπηρετούντα ανώτερο λειτουργό της Επαρχιακής Διοίκησης για δεκαετίες προσφοράς στις τοπικές αρχές κ. Ευαγόρα Ανδρέου. Ευχαριστούμε ξανά για όλα, αγαπητέ Ευαγόρα Αντρέου. Κ.Σ Τρεμιθούσας Χριστοφής Πέτρου πρόεδρος και μέλη Συμβουλίου.