Νοτιοδυτικά του χωριού Τρεμιθούσα , βρίσκεται η πρόσφατα κτισμένη  εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Τώρα είναι η κεντρική εκκλησία του χωριού, αφού μέχρι πρόσφατα, ως κεντρική εκκλησία στην Τρεμιθούσα, λειτουργούσε αυτή που είναι αφιερωμένη στους Αγίους Ρηγίνο και Ορέστη.

Ο θεμέλιος λίθος έχει κατατεθεί το 2001 και βαφτίστηκε ο ναός στις 13 Ιουνίου 2004. Αρχιτεκτονικά είναι κτισμένη Βυζαντινού ρυθμού, μετά τρούλου. Έχει την άνεση να φιλοξενήσει γύρω στους 500 – 600 πιστούς. Εξωτερικά είναι ασπρισμένη μπογιατισμένη.

Στο εσωτερικό της επικρατεί η απλότητα.

Ο εκκλησιαστικός της πλούτος,  δίνει το παρόν του, αφού η Μητρόπολη Πάφου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή και οι κάτοικοι της κοινότητας, φρόντισαν  να δώσουν το παν, για να ολοκληρωθεί ο ναός στο μεγαλείο του. Το εικονοστάσι, με τεράστιο κόστος, από ξύλο καρυδιάς σκαλιστό φτιαγμένο. Τα ψαλτήρια επίσης, από ξύλο καρυδιάς καμωμένα, δωρεά από τον σκαλιστή και κατασκευαστή.

Ο υπέροχος και άνετος γυναικωνίτης, ημικύκλιας κατασκευής, δίνει στους πιστούς, την άνεση να έχουν την θέα και την απόλαυση των ακολουθιών κάθε γιορτή και Κυριακή.

Εξωτερικά ο αυλόγυρος, προβλέπεται να τονισθεί και ολοκληρωθεί με την επίστρωση πλακόστρωτου. Γιορτάζεται στις 23 Απριλίου, όπου γίνεται η λιτάνευση της Άγιας εικόνας του και πολλοί πιστοί από τις γύρω περιοχές, έρχονται για να τιμήσουν την ημέρα του Αγίου Γεωργίου.